Μεσαιωνική Κύπρος στην πραγματική ζωή

Επισκεφθείτε το παρελθόν και γεμίστε την ημέρα σας με συναρπαστικά γεγονότα και χαρούμενες ανακαλύψεις. Απολαύστε με αληθινό θαυμασμό το καταπληκτικό 3D μοντέλο του νησιού - το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Ο ξεναγός θα σας οδηγήσει στις σελίδες ιστορίας και στους θρύλους της μεσαιωνικής Κύπρου. Θα κάμετε μια βόλτα στο μεσαιωνικό χωριό και θα υποστηρίξτε με χειροκροτήματα τους  ιππότες ποτ φορούν την  λαμπερή πανοπλία τους , και ανεμίζουν  τα σπαθιά τους μπροστά στους θεατές. Μάθετε τα πάντα για τις μεσαιωνικές παραδοσιακές τέχνες – οι μάστορες θα σας εισάγουν στα μυστικά της αγγειοπλαστικής και στα μυστικά του κεντήματος. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε αναμνηστικά σουβενίρ που θα σας υπενθυμίζουν μια υπέροχη μέρα που πέρασε με όφελος και ευχαρίστηση στο θεματικό πάρκο της Cyprus Land.

Η μαγεία του Μεσαίωνα πετά στον αέρα. Ελάτε να περάσετε αυτή τη μέρα μαζί μας!

Εισητήρια

€14
12+
€8
Από 4-11 ετων
Δωρεάν
0-3 ετων

Εποχικό πρόγραμμα λειτουργίας περιπτέρων μεσαιωνικών τεχνών και μαχών ιπποτών:

Για τεχνικούς λόγους, η Cyprus Land είναι κλειστή για επίσκεψη.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες του πάρκου μπορούν να θαυμάσουν την 3Dέκθεση του νησιού μας, να κάνουν τοξοβολία, να μάθουν για τα μεσαιωνικά όπλα και να συμμετέχουν στα εργαστήρια κεραμικής, ύφανσης και κλωστουφαντουργίας.

Οι μικροί ιππότες και οι μικρές πριγκίπισσες θα έχουν την ευκαιρία να χτίσουν το μεσαιωνικό τους κάστρο και να αναζητήσουν κρυμμένους θησαυρούς στη τρισδιάστατη μακέτα. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τους γενναίους ιππότες στην αρένα του πάρκου. 

Ιπποτικό τουρνουά! Κρότος των σπαθιών και λάμψη των πανοπλιών! Θα μπορέσετε να δείτε τη μάχη των δύο γενναίων ιπποτών που θα παλέψουν με τους κανόνες της μεσαιωνικής μονομαχίας και θα δείξουν ρώμη και ανδρεία, τόλμη και ευγένεια.
Καθημερινά στις 16:30. Σάββατο και Κυριακή στις 11:00 και στις 16:30.

Το θεματικό πάρκο Cyprus Land προσφέρει ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια!

Για να κάνετε ομαδικές κρατήσεις (group), παρακαλώ καλέστε στο: +357 97846367, info@cyprusland.com.cy

Επικοινωνία

Ανδοκίδου 12, 4046 Γερμασόγεια, Λεμεσός
Τετάρτη - Κυριακή
από τις 09:00 έως τις 18:00
Για πληροφορίες:
+357 97-846-367
+357 25-245-720